Psychiatriepraktijk Nijlân

Met psychotische klachten, depressies, angstklachten, persoonlijkheidsproblematiek of een combinatie van meerdere klachten kunt u terecht bij de praktijk van psychiater Haye bij de Weg. Behalve voor psychiatrische klachten heeft Haye ook aandacht voor somatische aandoeningen en de mogelijke invloed hiervan op psychiatrische aandoeningen. Denk aan diabetes, hartritmestoornissen of schildklierproblemen.

De praktijk staat open voor volwassenen en jong adolescenten. Voor aanmelding heeft u een doorverwijzing van de huisarts nodig. Met hem of haar kunt u overleggen welke doorverwijzing het meest passend is.

Onderzoek en behandeling
In overleg met u stelt Haye een behandelplan op. De behandeling begint vaak al tijdens het onderzoek. Medicatie kan deel uitmaken van de behandeling. Gesprekken vinden plaats in de psychologenpraktijk. Soms werken we met een rehabilitatiecounseler: iemand die bij u thuiskomt en bijvoorbeeld hulp biedt om het dagelijkse ritme (weer) op te pakken of om (weer) naar buiten te gaan.

Spoedgevallen
Als psychiater is Haye 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Vergoeding zorgverzekeraars
Kosten voor psychiatrische hulp vallen onder de Specialistische GGZ en worden vergoed vanuit de basisverzekering. Uw eigen risico bedraagt € 385,-. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract behalve met CZ (daaronder vallen ook Delta Loyd en Ohra).

Contact
Haye neemt persoonlijk contact met u op nadat hij uw verwijsbrief van de huisarts heeft ontvangen of nadat u deze persoonlijk heeft afgegeven aan de balie van Gezondheidscentrum Nijlân. Ook kunt u per e-mail contact opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haye Bij de Weg - Psychiater
Tekst by Ingrid van Damme, Design by Lemon 'N Salt, © 2020
Naar Boven