traject met volwassenen

Het eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek kunt u uw verhaal kwijt. We bespreken wat uw klachten zijn en wat u zelf graag wil veranderen in uw leven. Het is belangrijk dat u een klik met ons ervaart. Mocht tijdens het eerste gesprek blijken dat dat niet het geval is, dan zoeken wij samen met u naar een andere oplossing.

Uw achtergrond
In de periode tussen het eerste en het tweede gesprek vragen we u om online een klachtenlijst in te vullen. Tijdens de gesprekken stellen we u ook vragen over uw (gezins)achtergrond, en we vragen of zich ingrijpende gebeurtenissen voor hebben gedaan in uw leven.

Kortdurend traject
In overleg met u stellen we een behandelplan op. We zoeken naar de behandeling die het beste bij u past. Een kortdurend traject bestaat uit 5 tot 12 gesprekken. Een sessie duurt 3 kwartier.

Nazorg
Natuurlijk bespreken we regelmatig of u baat heeft bij de behandeling. Het kan zijn dat u bij beëindiging van het traject nog behoefte heeft aan ondersteuning en/of behandeling. In dat geval bespreken we met u de mogelijkheden.

Aanmeldroute
Om in aanmerking te komen voor een behandeling heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, met daarin minimaal een vermoeden van een DSM-5 classificatie vermeld. Vervolgens kunt u een afspraak met ons maken.

Eerste gesprek en werkwijze volwassenen

Wachttijden, Vakanties en Nieuws

 

wachttijd Margriet Bootsma
De wachttijd voor Margriet Bootsma bedraagt vanaf 11 september 8-10 weken

wachttijd Hans Heres
De wachttijd voor Hans Heres bedraagt vanaf 11 september 8-10 weken

 

 

 

Tekst by Ingrid van Damme, Design by Lemon 'N Salt, © 2020
Naar Boven