traject met volwassenen

Het eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek kunt u uw verhaal kwijt. We bespreken wat uw klachten zijn en wat u zelf graag wil veranderen in uw leven. Het is belangrijk dat u een klik met ons ervaart. Mocht tijdens het eerste gesprek blijken dat dat niet het geval is, dan zoeken wij samen met u naar een andere oplossing.

Uw achtergrond
In de periode tussen het eerste en het tweede gesprek vragen we u om online een klachtenlijst in te vullen. Tijdens de gesprekken stellen we u ook vragen over uw (gezins)achtergrond, en we vragen of zich ingrijpende gebeurtenissen voor hebben gedaan in uw leven.

Kortdurend traject
In overleg met u stellen we een behandelplan op. We zoeken naar de behandeling die het beste bij u past. Een kortdurend traject bestaat uit 5 tot 12 gesprekken. Een sessie duurt 3 kwartier.

Nazorg
Natuurlijk bespreken we regelmatig of u baat heeft bij de behandeling. Het kan zijn dat u bij beëindiging van het traject nog behoefte heeft aan ondersteuning en/of behandeling. In dat geval bespreken we met u de mogelijkheden.

Aanmeldroute
Om in aanmerking te komen voor een behandeling heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, met daarin minimaal een vermoeden van een DSM-5 classificatie vermeld. Vervolgens kunt u een afspraak met ons maken.

Eerste gesprek en werkwijze volwassenen

Wachttijden, Vakanties en Nieuws

VAKANTIES

In verband met vakantie is Hans Heres afwezig van 27 juli t/m 9 augustus. Haye bij de Weg,  psychiater,  neemt voor hem waar: 06-16964719

In verband met vakantie is Margriet Bootsma afwezig van 23 juli t/m 2 augustus. Haye bij de Weg, psychiater, neemt voor haar waar: 06-16964719

wachttijd Margriet Bootsma
De wachttijd voor Margriet Bootsma bedraagt vanaf 30 juni  4 tot 5 weken

wachttijd Hans Heres
De wachttijd voor Hans Heres bedraagt vanaf 9 juni 4 tot 6 weken

NIEUWS

nieuwe collega!!

Per 1 juni is Hans Heres, GZ Psycholoog, toegetreden tot onze praktijk. Wij zijn erg blij met zijn komst en hopen op een fijne samenwerking de komende jaren. Welkom Hans!!

Tekst by Ingrid van Damme, Design by Lemon 'N Salt, © 2020
Naar Boven