met welke problemen kunt u bij ons terecht ?

Op het verlies van een geliefde, van gezondheid of geheugen (van u of uw partner) of van uw mobiliteit volgt een periode van rouw. Dat kan zwaar zijn, zeker wanneer ondersteuning uit de omgeving ontbreekt. Wij zijn een luisterend oor, u kunt bij ons uw verhaal kwijt. Samen met u kijken we hoe u om kunt gaan met verlies en rouw en wat u nodig heeft om uw situatie te verbeteren.
Het leven verandert wanneer we ouder worden. Kinderen hebben een eigen leven, u wordt misschien minder mobiel, u komt geen collega’s meer tegen op de werkvloer. Dat kan tot eenzaamheid leiden. Bij ons kunt u uw hart luchten. Samen kijken we wat nodig is om uw eenzaamheid te verminderen of weg te nemen.
Wanneer u langdurig nergens plezier meer in heeft en bijna altijd somber bent, kampt u met depressieve klachten. Soms hebben deze klachten ook te maken met eenzaamheid en verlieservaringen, soms hebben ze een andere oorzaak. In veel gevallen is daar iets aan te doen. Samen kijken we wat u nodig heeft om uw situatie te verbeteren.

Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij ons.
Wij vinden het belangrijk dat u zich ontspannen en prettig voelt tijdens de behandeling en een 'klik' met ons ervaart. Daar zullen we u naar vragen aan het eind van het eerste gesprek. Wanneer u geen klik ervaart, kunt u dat gewoon zeggen. In dat geval zoeken we naar een andere oplossing.

volwassen

Wachttijden

wachttijd Margriet Bootsma
De wachttijd voor Margriet Bootsma bedraagt vanaf 23 mei 2019 zes weken.

wachttijd Janneke Faber:

Opnamestop Janneke Faber!

In de praktijk van Janneke Faber is sprake van een opnamestop voor zowel 
kind&jeugd als volwassenen, tot nadere orde.

 


 Vakantie

 In verband met vakantie is Margriet Bootsma afwezig van woensdag 29 mei t/m maandag 10 juni, de waarneming wordt verzorgd door Haye bij de Weg (tel: 06-16964719) en Janneke Faber (tel: 06-53416769)

Tekst by Ingrid van Damme, Design by Lemon 'N Salt, © 2018
Naar Boven