Margriet Bootsma

Margriet Bootsma (1956)

Het persoonlijk contact is voor mij heel waardevol

"Ik help volwassenen en ouderen met uiteenlopende klachten zoals burn-out, problemen met zelfbeeld, depressie en eenzaamheid. Ook help ik mensen met een psychiatrische diagnose met hun stoornis om te gaan in het dagelijks leven.
Mijn manier van werken is praktisch en concreet, maar ik heb ook ruimte en aandacht voor uw (gezins)achtergrond en omstandigheden.
Het mooie van mijn werk vind ik dat mensen zich openstellen en mij zo veel vertrouwen geven. Er wordt in de praktijk veel gehuild, maar ook veel gelachen. Daaraan merk je dat er tijdens een behandeling echt een verbintenis ontstaat. Dat persoonlijke contact is voor mij heel waardevol."

Hulpaanbod
Jong volwassenen, volwassenen en ouderen

Margriet Bootsma is sinds 1991 gevestigd als zelfstandig eerstelijnspsycholoog.

GZ Psycholoog (BIG registratienr.: 99052219225)

Lid van het NIP, de LVVP en Psyzorg Fryslân

Wachttijden, Vakanties en Nieuws

wachttijd Margriet Bootsma
De wachttijd voor Margriet Bootsma bedraagt vanaf 16 maart 6 tot 8 weken

NIEUWS

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende:

 In verband met het Corona virus hebben de GGD, RIVM en andere overheidsinstanties beperkingen opgelegd t.a.v. de sociale mobiliteit.

 De praktijk is, voor zover nu is te overzien, de komende drie weken geopend. U bent welkom voor de face to face afspraak.

Passende hygiënische maatregelen worden in acht genomen.

Mocht u er de voorkeur aan geven de afspraak telefonisch plaats te laten vinden, dan wordt dit natuurlijk graag gehonoreerd. U kunt dit tot een dag voorafgaand aan de afspraak aangeven. Telefonische consulten vinden op de geplande tijdstippen plaats.

 

Tekst by Ingrid van Damme, Design by Lemon 'N Salt, © 2018
Naar Boven