De praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Nijlan waar ook, een thuiszorgorganisatie, vier huisartsen, een apotheek, een praktijk voor voedings-en dieetadvies en een praktijk voor Shiatsutherapie gevestigd zijn. Het is een levendig centrum waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Dat maakt de drempel naar onze praktijk laag. We hebben korte lijnen met de huisarts en de andere hulpverleners.

wachtruimte

Onze Partners

Wij werken nauw samen met onze partners en wanneer dat wenselijk is verwijzen we naar elkaar door.

Haye Bij de Weg

Haye Bij de Weg - Psychiatriepraktijk Nijlân

Met psychotische klachten, depressies, angstklachten, persoonlijkheids-problematiek of een combinatie van meerdere klachten kunt u terecht bij de praktijk van psychiater Haye bij de Weg.
Lees meer

anne

Anne Mantel - Verliesbegeleiding

Bij Anne Mantel kunt u terecht wanneer u met verlies te maken heeft en het rouwproces stagneert. U blijft dan last houden van emotionele klachten, langdurige fysieke klachten, somberheid, depressie en eenzaamheid.
Bezoek website

adriaan

Adriaan de Voogd - Psycholoog en Coach

U kunt bij psycholoog | coach Adriaan de Voogd terecht voor partnerrelatieproblemen, conflicthantering, werkgerelateerde problematiek of wanneer u behoefte heeft het één en ander voor u zelf op een rijtje te zetten.
Bezoek website

Wachttijden, Vakanties en Nieuws

wachttijd Margriet Bootsma
De wachttijd voor Margriet Bootsma bedraagt vanaf 17 januari 6 tot 8 weken

Vakantie

Margriet Bootsma is op vakantie van donderdag 23 januari tot maandag 3 februari, de waarneming wordt verzorgd door Haye bij de Weg, psychiater, telefoonnummer: 06-16964719

Tekst by Ingrid van Damme, Design by Lemon 'N Salt, © 2018
Naar Boven